Tvilag

3+1 ruhadarab, amit egy molett nő is bátran felvehet

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Rengeteg olyan ruhadarab ismert a molett nők körében, melyekről az a tévhit járja, hogy csak és kizárólag a vékony lányok kiváltsága, azonban a valóságban szinte egyáltalán nem létezik ilyen ruhanemű, minden csak a megfelelő méret, szabás és fazon kérdése. Az alábbiakban éppen ezért összegyűjtöttünk négy olyan ruhát, melyek kifejezetten az efféle tévhitek közé sorolhatók, azonban a valóságban bátran hordhatják őket molett nők is, mindössze meg kell tanulni viselni és kombinálni ezeket.

1. Leggings

A leggings minden ruhadarab közül talán a leginkább félreértett a molett nők körében. Sőt, nagy általánosságban minden tekintetben, hiszen ez a ruhadarab nem önálló nadrágként funkcionál, és így hordva testsúlytól függetlenül kellemetlen összhatást kelt. A leggings másik neve ugyanis a cicanadrág, vagy harisnyanadrág, és ahogyan ezeket sem hordtuk soha önmagában, úgy ezt sem szabad, mert elképesztő mértékben ronthatjuk vele megjelenésünket. Tekintsünk rá tehát harisnyaként, válasszunk hozzá hosszított felsőket, és máris magabiztosan, hovatovább mutatósan viselhetjük.

2. Hosszabb szoknyák

Alapszabály, hogy a legtöbb molett nőnek a térd fölé érő szoknyák állnak a legjobban. Ez valóban igaz, de nem zárja ki, hogy a hosszabb, térd alá érő fazonok ne lennének szerencsések. Ha olyan a fazon, hogy nem rontja a testalkatot, vagy ha éppen magas sarkúval viselnénk, akkor az úgynevezett midi szoknyák egy duci hölgyön is nagyon jól állhatnak.

3. Rövid kabátok

Szívesen felvennél egy motoros bőrdzsekit vagy bármilyen más rövidebb kabátot, ami manapság annyira divatos? Mi tart vissza? Az alkatod? A hasad? A feneked? Bármelyikről is legyen szó, meg kell tanulni viselni ezeket a kabátokat is, a titok pedig az alatta hordott ruhákban keresendő. Ha tehát rövid kabátot választottunk, akkor vegyünk fel alá valamilyen hosszított pulóvert, és máris megoldva a probléma. Sőt mi több, ezzel nyújthatjuk az alkatunkat, és elősegíthetjük a homokóra testforma kialakítását.

+1. Farmer

A farmer egy kemény anyag, ami a molett nők számára előnytelen. Vitathatatlan tény, csakhogy már nem a nyolcvanas években élünk, és nemcsak kőkemény, gyakorlatilag hordhatatlan farmerek léteznek. Válasszunk például skinny farmereket, hordjuk úgy, mint a leggingset és máris áthidaltuk a problémát.

Szólj hozzá!