Tvilag

3+1 öltözködési hiba, amit a molett nők a leggyakrabban elkövetnek

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Sokan úgy vélik, hogy molett nőként rendkívül nehéz megfelelően öltözni, holott amennyiben ismerünk bizonyos alapszabályokat, akkor rendkívül könnyedén ki lehet küszöbölni a problémákat. Sokan azonban nem ismerik ezeket a szabályokat, vagy ha ismerik is, nem akarják, nem tudják alkalmazni, aminek jóvoltából rengeteg olyan duci nővel lehet találkozni a mindennapokban, akik óriási öltözködési hibákat követnek el. Hogy melyek ezek a hibák?

1. Hol vannak a színek?

Felejtsük már el egyszer és mindenkorra, hogy bár a fekete szín valóban karcsúsítja az alkatot, azonban ez nem jelenti azt, hogy egy duci nőnek minden nap úgy kell kinéznie, mintha rock koncertre készülne. Nyilván ez is jól fest néha, de mindig nem túl egészséges, ezáltal sokan ott hibáznak, hogy egyszerűen nem hordanak színeket, márpedig erre óriási szükség lenne a megjelenés tekintetében. A színes holmikat nyilván tudni kell viselni, sőt tudni kell hol viselni, hiszen ha nagy a pocakunk vagy a fenekünk, akkor ezeken a részeken érdemes kerülni az efféle ruhákat, de ha karcsúk a lábaink vagy a felső testünk, akkor ott ne tegyük!

2. Miért kell lepedőbe öltözni?

A molett nők körében nagyon gyakori öltözködési hiba, hogy túl bő pólókba és nadrágokba, komplett hálóingekbe bújnak azért, hogy takarják magukat. Nem kell! Nyilván a túl szűkös ruhákba sem jó, ha belegyömöszöljük magunkat, azonban ha a túl bő típusok mellett döntünk, akkor azzal csak tovább szélesítjük az alakunkon, sőt a testmagasságunkat is degradálhatjuk.

3. Mindig csak a nadrág!

Valamiért a molett nők – és úgy általánosságban minden nő manapság – kerüli a szoknyát, holott ez egy rendkívül látványos viselet, nem mellesleg előnyös is lehet bármilyen alaktípushoz. Csupán meg kell találni a megfelelő fazont, amivel kapcsolatban általános alapszabály, hogy a szoknyák érjenek térd fölé – ez karcsúsítja a lábunkat –, fent pedig legyen lefelé A-vonalban szélesedő, de ha a ceruzatípus mellett döntünk, azzal sem nyúlhatunk mellé.

4. Fehérnemű? Az se mindegy, milyen!

A fehérnemű nem látszik, ezért nem is kell vele foglalkozni – gondolják sokan. Igen, a ház alapja sem látszik, nélküle mégis összedől a ház. Valami ilyesmi a helyzet a fehérnemű esetében is. Ha nem szedi össze megfelelően a testünket, ha túl nagy, ha túl kicsi, az megjelenésünkre is negatív fényt vet.

Szólj hozzá!