Tvilag

3+1 dolog, amit minden molett nőnek kerülnie kell az öltözködéskor

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Bár sokan úgy vélik, hogy a molett nők nagyon nehezen öltözködnek, mindemellett rengeteg olyan ruhaneműt el kell kerülniük, amit normál testalkatú társaik bátran viselhetnek, ez azonban ebben a formában egy rendkívül merész, de ami még fontosabb: téves kijelentés. Egyrészt ugyanis a dolog oda-vissza működik – ami tehát jól áll a moletteknek, nem áll jól a soványaknak –, másrészt pedig egyre több olyan kereskedő kínál már jó minőségű portékát duci nők számára, melyek merészebb fazonok kapcsán is biztosítják a jó megjelenést.

Természetesen azért vannak olyan ruhaneműk vagy öltözködési megoldások, melyeket a molett nőknek el kell kerülniük. Nem el lehet, hanem kötelezően el kell kerülni, ezáltal az alábbiakban most összegyűjtöttük azokat a megoldásokat, melyektől érdemes távol tartani magunkat, ha van rajtunk itt-ott némi plusz kiló.

A csípőnadrágok és csípőszoknyák nem a moletteknek készültek!

Természetesen azért ez a kijelentés is eléggé sarkos, hiszen vannak olyan alakformák, melyek kapcsán a csípőnadrág jó választás lehet, így például a homokóra testűeken kifejezetten jól mutatnak ezek a megoldások. Az alma vagy a körte alkatú hölgyeknek azonban nem áll túl jól, így számukra inkább a magas derekú fazon lehet ideális választás – pláne betűrt vékony felsővel!

A fényes és kemény anyagok sem ideálisak!

Mert az anyagválasztás alapvető fontosságú egy molett nő öltözködésében. A túl fényes anyagok például határozottan teltebbnek mutatják az embert, de ugyanez igaz az olyan merev anyagokra is, mint a klasszikus farmer. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy finoman nem öltözködhetünk fényes anyagokba – kecses lábak esetén például hosszú felsővel nyugodtan vehetünk egy fényes nadrágot –, de a farmert sem kell nélkülözni, csak a skinny megoldások felé kacsintgatni.

A túl rövid szoknya egyenesen tilos!

Bár sokan megőrülnek a miniszoknyáért, valójában azonban ez a viselet csak nagyon kevés nőnek áll jól, és a molettek az esetek többségében nem tartoznak ebbe a táborba. A duci nők legjobb választása minden esetben a térd fölé érő fazon, ami mellett érdemes az A-vonalú megoldásokat preferálni.

A túl nagy minták se szerencsések!

Legalábbis azokon a helyeken, ahol takargatnánk magunkat egy kicsit. A nagy minta ugyanis határozottan kövérít, éppen ezért egyfajta alapszabály, hogy a színes és erősen mintás ruhákat érdemes kerülni, és inkább az egyszínű, minta nélküli fazonokat a középpontba állítani.

Szólj hozzá!