teltvilag

2014 a molett nők éve lesz!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Régóta a csontos nők a példaképek, úgyhogy éppen elérkezett annak az ideje, hogy visszatérjenek a vénuszi idomok is a divatba.

Úgy tűnik, hogy hamarosan el lehet felejteni a piszkafa kinézetű, anorexiás lányokat, és végre olyan nők mosolyognak majd az újságok címlapjain, akiknek kerekded idomaik, gömbölyű popsijuk, és kerek csípőjük van.

Vége az agyonretusált képek időszakának, egyre több női magazin alkalmaz plus size modelleket, akik (félretéve a szélsőséges nézeteke) egyáltalán nem az elhízott kategóriába tartozó nők közé tartoznak, hanem a hús-vér, csinos és vonzó nők közé.

Szinte érthetetlen, hogy miért nem ezek a nők voltak már eddig is előtérbe helyezve, hiszen ők azok, akik egészségesen, és nőiesen néznek ki.

2014. a ducik éve lesz!

2014. a ducik éve lesz!

A vékony, zörgő csontú, betegesen sovány lányok szinte megmérgezték az emberek tudatát, és minden egészséges testsúllyal rendelkező nő olyan testre áhítozik, mint amilyen ezeknek az anorexiás lányoknak van. Ám úgy tűnik, hogy jövőre már ezek a sovány lányok háttérbe szorulnak majd, mert a női magazinok szinte forradalmat fognak indítani a telt idomok elfogadásáért.

Ezzel pedig nem csupán a kifutók világára lehetnek nagy hatással, hanem számos átlagos testű nőnek, duci feleségnek, telt anyukának és hétköznapi asszonynak segíthetnek abban, hogy könnyebben elfogadják önmagukat, visszaszerezzék elveszett önbizalmukat, és megtaníthatják őket arra, hogyan érezhetik ismét teljes értékű, vonzó nőnek magukat.

A piszkafa divat ezzel ellenben éppen azt sugallta e hölgyek, lányok és asszonyok számára, hogy amennyiben nem 0-ás méretű ruhákat hordanak, akkor semmit sem érnek.

Éppen itt volt már az ideje annak, hogy megpróbálják eltörölni ezt a képtelen felfogást, és újra divatba jöjjön a telt idomú szépségideál. Szóval lányok, fel a fejjel, 2014. a ducik éve lesz!

Szólj hozzá!