teltvilag

2014-es divattippek, duci lányoknak

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Azok a hölgyek, akiken van némi súlyfelesleg, többnyire bő ruhákba burkolják magukat, hogy elrejtsék az itt-ott előforduló testi hibákat. 2014-ben ennek nem feltétlenül kell így történnie, hiszen mára az olyan ruhadarabok is roppant divatossá váltak, amelyek testhezállóak, és mégis képesek leplezni a kényes pontokon lévő területeket.

A színek, a minták, és a trendi szabásvonalak teszik ezt lehetővé, így idén már Neked sem kell lemondanod a divatos ruhadarabokról.

Lássunk néhány példát arra, hogy mit érdemes viselned 2014 tavaszán!

Korábban a csíkos mintázatú ruhadarabok kerülésére intettek minden duci nőt és férfit, mivel a csíkozás optikailag szélesítheti a testet.

Ez azonban nem minden esetben igaz, hiszen, ha a csíkozás hosszanti elrendezésű, akkor akár még karcsúbbnak is láttathat minket egy-egy ruhadarab. Amennyiben Te mégis egy keresztben csíkos ruhadarabot szeretnél viselni, arról sem kell lemondanod, csupán arra kell ügyelned, hogy a ruhadarab ne legyen nagyon testhezálló.

Egy laza, keresztben csíkozott szoknya vagy felső tökéletes választás lehet akkor is, ha molett nő vagy. Ahogyan 2013-ban, úgy idén is nagyon divatosak lesznek a bőrből készült ruhadarabok. A duci lányok számára különösen ajánlottak a laza szabásvonalú darabok, ám arra oda kell figyelni, hogy az anyaguk ne legyen túlságosan fényes.

Ez azért fontos, mert a fényes anyagok optikailag teltebbnek mutathatják a testet. Amennyiben duci lány vagy, mindenképpen szerezz be magadnak egy fekete színű, bőrből készült kabátot, hiszen ez a ruhadarab egyetlen molett nő ruhatárából sem hiányozhat 2014 tavaszán!

Szólj hozzá!