teltvilag

Teltek, izgatóak és sikeresek

A testsúly kérdése nem csak a magyar közönséget izgatja, hanem a külföldi közönséget is. Sokat lehet arról hallani, hogy az amerikai színészek és színésznők csak akkor lehetnek sikeresek, ha vékonyak, fiatalok.

Ennek ellenkezőjéről bizonyosodhatunk meg, hiszen nem egy amerikai színésznő rendelkezik telt idomokkal, amelyek a férfiak szerint sokkal izgatóbbak is.

A Dreamgirls című filmből ismerhetjük Jennifer Hudson személyét, gyönyörű hangját és nem éppen vékony testalkatát. A férfiak többségi véleménye alapján Jennifer ott gömbölyű, ahol gömbölyűnek kell lennie egy igazi nőnek.

Az Ugly Betty-ben America-t tényleg képesek voltak a sminkesek elcsúfítani, a valóságban viszont egyáltalán nem az. Sőt! A hollywoodi színésznőkhöz képest sokkal teltebb idomokkal rendelkezik, de America így érzi jól magát. Jelen pillanatban úgy is gondolja, hogy egyetlen szerep kedvéért sem fog lefogyni még egy dekát sem!

Mo’Nique alacsony termetű, széles a teste, dúsak a keblei, ráadásul nagyszájú is, sőt, a megszokott trendiség ellenére többször rendezetlen a toalettje is, ennek ellenére az egyik legkedveltebb komika a filmgyár városában. Sz*xi hangjával kereste meg a kenyérre valóját, hiszen színészi pályafutása előtt telefonos sz*x-kisasszonyként dolgozott.

Szólj hozzá!