teltvilag

A PA-DÖ-DÖ énekesnői szerint, a siker nem a testalkatban rejlik

Vannak, akik úgy gondolják, hogy egy duci ember nem lehet sikeres, nem érhet el nagy teljesítményeket sem a munkájában, sem pedig a magánéletében. Ez azonban nagy butaság!

A PA-DÖ-DÖ énekesnői is azt vallják, hogy a siker nem a testalkatban rejlik. Lang Györgyi és Falusi Mariann egyáltalán nem volt soha gátlásos a testsúlya miatt, és azt vallják, hogy tévedés az a feltételezés, miszerint csakis a vékony emberek lehetnek tehetségesek és sikeresek. Aki vékony, úgy gondolja, hogy amiatt sikeres, ám ez nem igaz.

Azt ugyanis, hogy valaki sikeres és népszerű lesz-e vagy sem, inkább az határozza meg, hogy kinek milyen a habitusa. Falusi Mariann azt vallja, hogy egy túlsúlyos személy is lehet sikeres az élet minden területén. Jó példa lehet erre akár ő is, hiszen nagy karriert ért el és országszerte ismertté vált annak ellenére is, hogy duci nőként élte az életét.

Mariann bevallotta, hogy mindennek ellenére neki is vannak olyan időszakok az életében, amikor fogyókúrázni kezd, ám mindezt nem azért teszi, mert le akarna fogyni, hanem az egészségi állapotán szeretne általa javítani.

pa-dö-dö

 

A két híres és sikeres énekesnő egyöntetűen azt mondta, hogy a sikerhez vezető út ott kezdődik, hogy az embereknek el kell fogadniuk önmagukat. Nem szabad görcsösnek és önbizalom hiányosnak lenni, mert az rányomja a bélyegét az élet minden területére. Lang Györgyi elmondása szerint nem szokott fogyókúrázni, mert soha sem tudta rászánni magát a diétára.

Ám mindezt nem bánja, hiszen telt nőként is hatalmas sikereket ért el énekesnői pályafutása során, amire kifejezetten büszke! A telt házas koncertek és a rengeteg eladott lemez mind-mind bizonyítékként szolgált számukra, hogy nem csak a sovány nők lehetnek színpadképesek és sikeresek!

Szólj hozzá!