teltvilag

Margarita Henriquez – panamai énekesnő, aki ducin is milliókat hódít meg!

Margarita Henriquez egy olyan panamai énekesnő, aki a harmadik Latin American Idol nevű versenyt is meg tudta nyerni. A győzelem óta már 4 nagyon sikeres lemezt adott ki, és számos hírességgel is együtt dolgozott.

A 2005-ös esztendő során különleges tehetségét díjjal is jutalmazták, hiszen megnyerte a Saloma versenyt, majd 2008-ban az akkor csupán 17 esztendős Margarita, átütő sikert aratott a már fentebb említett Latin American Idolban.

Nemrégiben a sikeres énekesnő interjút adott, amelyben beszámolt arról is, hogy miképpen éli meg azt a számtalan negatív kritikát, amelyet a súlya miatt kapott az elmúlt évek során.

Margarita azt mondta, hogy egyáltalán nem zavarja az, hogy mások elégedetlenek a testével, hiszen ő teljesen jól érzi magát a bőrében. Egyáltalán nem zavarják a negatív kritikák, sőt még az sem bántja, ha valaki kövérnek nevezi a háta mögött.

Tökéletesen kiegyensúlyozott, egészséges és szereti a testét, ezért sohasem vág bele önsanyargató diétázásokba.

Elmondása szerint már korábban, fiatalabb korában is voltak problémák a súlyával, de ő már akkoriban sem fogyókúrázott, egyszerűen csak elfogadta önmagát olyannak, amilyen.

Számára egyetlen dolog volt fontos mindig, mégpedig az, hogy jól érezze magát a bőrében.

„Roppant könnyű valakit piszkálni a súlya miatt, ám az eszükbe sem jut ezeknek az embereknek, hogy ilyen testtel is lehet egy nő szexi és kívánatos a férfiak számára. Akik szeretnek, így is szeretnek, és elfogadnak engem olyannak, amilyen vagyok „ - mondta a valóban gyönyörű, panamai énekesnő.

Margarita a fellépésein igyekszik mindig olyan ruhát viselni, amely a testalkatához tökéletesen passzol, és ennek köszönhetően egyáltalán nem szembetűnő az a néhány plusz kiló, ami „rajta van”.

Nyomj egy LÁJKOT, ha te is jól érzed magad a bőrödben, és nem érdekel, mit gondolnak mások!

Szólj hozzá!