teltvilag

Hogyan lettem egyszerű, duci lányból igazi modell?

Szeretném elmesélni Nektek a történetemet, hogy hogyan sikerült egy egyszerű duci lányból, igazi modellé válnom. Bizonyára most azt gondoljátok, hogy lefogytam és végre felfigyeltek rám, pedig erről szó sincs. Sőt, nem hogy nem fogytam le, hanem még híztam is az elmúlt években.

Szóval, a történet ott kezdődik, hogy fiatal lányként sem voltam nádszál vékony. Ám az álmom már akkor is az volt, hogy modell szeretnék lenni. Természetesen a testi adottságaim közel sem feleltek meg a körülbelül 45-50 kilós elvárásnak, valamint a lábaim sem voltak olyan hosszúak, mint egy gólyának, de sohasem tudtam elengedni ezt az álmomat.

Fogyókúráztam, sőt bevallom, előfordult az is, hogy éheztettem magamat napokig. Buta dolog volt, már belátom. A családom is próbált helyes útra terelgetni, hogy ne akarjak egy olyan ideált hajszolni, amely az én testi adottságaimmal egyáltalán nem passzol össze.

Elfogadtam a dolgot, beletörődtem, és nem gyötörtem magam tovább diétákkal, ám a szívem mélyén még mindig ott lapult az álmom, hogy modell szeretnék lenni. Tavaly nyáron a barátnőimmel elhatároztuk, hogy elmegyünk strandolni. Bár duci voltam, elfogadtam a testem és bátran belebújtam a bikinimbe is és jól éreztem magam a nálam sokkal vékonyabb barátnőim között.

Ekkor azonban olyan dolog történt, amire még álmaimban sem gondoltam volna. Odalépett hozzám egy szintén molett hölgy, és azt kérdezte, nem lenne-e kedvem modellkedni.

Először azt gondoltam, hogy tréfál velem, ám amikor elmesélte, hogy manapság már nem csak a véznák lehetnek modellek, hanem nagyon nagy az igény a plus size méretű lányokra is, rádöbbentem, hogy talán most ért utol engem is a szerencse. A hölgy ugyanis, akkor már több mint egy éve plus size modell volt és éppen egy fürdőruhás fotózáshoz „vadászott” duci lányokra.

Természetesen azonnal igent mondtam a felkérésre és repeső szívvel mentem be vele a plus size modellügynökségre, ahol azt mondták, hogy tökéletesen megfelelek az elvárásoknak. Én, aki duci vagyok, nem fogyókúrázom, és, ha úgy tartja kedvem, akkor az éjszaka közepén is hamburgert eszem.

Azt hittem, hogy a mennyországba kerültem, vagy álmodom. Végre teljesült az álmom! Modell lettem anélkül, hogy hónapokon keresztül gyötörtem volna magam fogyókúrákkal, és konditermi edzésekkel. Jól érzem magam a bőrömben, és azt csinálhatom végre, amit már kislány korom óta szerettem volna.

Plus Size modell lettem! Szóval, azt tudom tanácsolni azoknak a lányoknak, akik hasonló helyzetben vannak, mint én, hogy ne mondjanak le az álmaikról. Ma már szerencsére egyre több Plus Size modellre van szüksége a divatszakmának, így nektek is van rá esélyetek, hogy sikerüljön modellként elhelyezkednetek!

 

 

Szólj hozzá!