teltvilag

Híres férfiak, akik nem a soványakat szeretik

Hoollywood-ban nem divat már a csontsoványság, egyre több színésznő dönt úgy, hogy nem fog fogyókúrázni, sem diétázni – elfogadja magát olyannak, amilyen. Ennek a legtöbb férfi nagyon örül, sok olyan híres színészt, sportolót lehet találni, akik párjuk sem az „S” kategóriába tartoznak – mégis boldogok.

Példának elsőként nézzük meg Penelopé Cruzt, aki saját bevallása szerint már nem sanyargatja magát, hiszen Javier Bardem, a társa, a férje, pontosan olyannak szereti, amilyen.

Vagy nézd meg Shakirát – ő sem a soványságáról híres, ráadásul a számára sokat jelentő hastánchoz bizony elkél egy kis has, puhább fenék. Gerard Pique is ebbe a testbe szeretett bele, ráadásul a kapcsolatuknak gyümölcse nem olyan régen látta meg a napvilágot.

Beyoncé teste is sokkal kívánatosabb Jay Z számára, akivel együtt élve nap, mint nap biztosítja őt szerelméről. Beyoncé egyébként is sokat tesz azért, hogy ne legyen unalmas az élete, hiszen hol rövid a haja, hol hosszú, hol feketébe jár, hol színesbe, de egyet nem tesz: nem fogyókúrázik. Első kislányuk születése után is mozgással és egészséges étkezéssel nyerte vissza alakját.

Színészi pályafutása alatt millió szépség és soványság vette körül Pierce Brosnan-t, de tíz éve már, hogy boldog házasságban él Keely Shaye Smith-szel, akivel kapcsolatban sokszor felhánytorgatta a közvélemény azt, hogy el van hízva. Ennek ellenére Brosnan és Keely köszönik szépen jól élnek, és hűségesen szeretik egymást.

Annak idején, mikor a két sztárszínész összeházasodott senki sem jósolt nekik sok közös évet. Ennek ellenére Michael Douglas és Catherine Zeta Jones még mindig egy pár. Michael elmondása szerint a kapcsolatuk alapja a 25 év korkülönbség és a Catherine tökéletes telt alakja. A kétgyermekes anyuka kirobbanó formában van, se nem sovány, se nem kövére: pont olyan, amit a férje szeret.

Szólj hozzá!