Mit gondolnak a férfiak a túlsúlyról?

0
0

Duci lány vagyok, és érdekelne, hogy Ti, férfiak, mit gondoltok a túlsúlyos nőkről, illetve magáról a túlsúlyról. Figyelem, csakis őszinte válaszokat várok Tőletek!

0
0

Kedves Betti! Én egyáltalán nem ítélem el azokat a lányokat, akiken van néhány plusz kiló. Sőt, szerintem ezek a lányok sokkal vonzóbbak, mint a vékony társaik. A ducibb lányokon legalább van mit fogni. Szerintem jó pár férfitársam nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy kifejezetten kedveljük a telt hölgyeket!

0
0

Kedves Betti! Az én párom molett nő, és kifejezetten szeretem benne azt, hogy nagy és formás a feneke, illetve az sem mellékes, hogy amikor elviszem vacsorázni, nem egy tál saláta fölött búslakodik az este folyamán. Elégedett a testsúlyával, úgy ahogyan én is. Úgy szeretem, ahogy van és valószínűleg, ha én is felszednék pár kilót, ő sem ítélne el emiatt engem.

0
0

Szerintem a túlsúly nem kifejezetten jelent hátrányt a nőkre nézve. Ha a nő csinos ruhát visel, jó a beszélőkéje, humoros és vidám, tehát látszik rajta az, hogy elégedett önmagával, akkor teljesen hidegen hagy az, hogy 60 kiló-e vagy 85. A testsúly nem minden. Egy duci nő is lehet szexis, éppúgy, ahogy a mackós férfiak is nagy nőfalók lehetnek. Azt hiszem az a kulcsa a dolognak, hogy hogyan viszonyulunk önmagunkhoz.

0
0

Az én párom remekül tud főzni, jókat eszünk, nem vetjük meg a finom falatokat, így egyikünk sem tartozik a sovány kategóriába. Amikor megismertem őt még sovány volt, ám az elmúlt néhány év alatt felszedett pár plusz kilót, és azt kell, hogy mondjam, nekem így sokkal-sokkal jobban tetszik. Formásabb lett, a mellei nagyobbak lettek, a fenekén is végre van mit fogni, és a kis párnácskáit kifejezetten vonzónak találom.

A te válaszod