Mackós testalkatom van, a páromat nem zavarja. Érdemes fogyóznom akkor?

0
0

Túlsúlyos férfi vagyok. A párom remekül főz, és őt egyáltalán nem zavarja az, hogy mackós a testalkatom. Szerintetek ez esetben felesleges lenne fogyókúrával sanyargatnom magam? Tibor

0
0

Én a helyedben semmi esetre se kezdenék fogyókúrázni. Legfeljebb egy-egy kiadósabb ebéd után elmennék sétálni, így valamelyest kompenzálnám az elfogyasztott kalóriamennyiséget.

0
0

Egyetértek az előttem szólókkal. Ha számodra nem okoz terhet a súlyfelesleg, nem vagy beteg, jól érzed magad, akkor kár lenne lemondani a jó falatokról. Az pedig csak hab a tortán, hogy a párod is elfogad olyannak, amilyen vagy. Arra az egyre vigyázz, hogy ne szaladjon el veled a ló. Némi testmozgás nem árthat a nagyobb falatozások után.

0
0

Kedves Tibor! Miért merült fel benned a fogyókúra kérdése? Talán zavarnak a plusz kilóid?

0
0

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Kedves Réka! A kérdés azért merült fel bennem, mert a munkahelyemen én vagyok a legtestesebb férfi. Emiatt kissé önbizalom hiányos vagyok. De úgy látom a válaszadók nagy része egyetért a párommal, ugyanis ő is azt mondta, hogy semmi szükségem arra, hogy diétázzak.

0
0

Kedves kérdező. Én a helyedben nem foglalkoznék a munkatársaim kinézetével. Minden ember más, és valószínűleg őket egyáltalán nem érdekli az, hogy mekkora testsúllyal rendelkezel. Pláne, ha ezt ők még soha nem is hozták szóba. Örülj annak, hogy nem vagy sovány. A sovány fickók sokkal cikisebben néznek ki, mint a testesebb, férfiasabb típusú pasik. Úgyhogy felejtsd el a diétát. Inkább egyetek jókat a pároddal és utána sétáljatok nagyokat.

0
0

Kedves Tibor! Ha Te jól érzed magad a bőrödben, és a párod is elfogad olyannak, amilyen van, akkor nincs kérdés. Feleslegesen sanyargatnád magadat. Örülj inkább, hogy jókat ehetsz a párod főztjéből.

0
0

Tibor! Szerencsés ember vagy! A párod szeret úgy, ahogy vagy, Téged pedig nem zavarnak a plusz kilóid. Egyél, igyál kedvedre, a fogyókúra várhat.

A te válaszod