Lányok! Szeretitek a mackós, pocakos férfiakat?

0
0

Én egy 30 éves, mackós testalkatú, kissé pocakos férfi vagyok. Érdekelne a véleményetek, hogy mit gondoltok az ilyen típusú fickókról? Szeretitek őket? El tudnátok magatok mellett képzelni társként, egy hozzám hasonló fickót? Béla

0
0

Kedves Béla! Én kifejezetten kedvelem a „nagydarab” pasikat. Sokkal nagyobb a biztonságérzetem mellettük. Egy sovány férfi nem biztos, hogy meg tudna védeni, ha valaki belém kötne az utcán. Viszont, ha egy mackós férfi fogná a kezem, valószínűleg a meg sem mernének szólítani. Szóval részemről előnyben részesülnek a macis pasik.

0
0

Szia, Béla! Én éppen nem is olyan rég, az utcánkban megpillantottam egy mackós, pocakos testalkatú férfit. Elég nagy hasa volt, de emellett iszonyúan helyes és még rám is mosolygott. Egyszerűen azt sugározta magából, hogy elégedett a kinézetével és ezzel teljesen megfogott. Nem érdekel a rajta lévő súlyfelesleg, alig várom, hogy újra láthassam.

0
0

Szerintem, ha van a férfinak pocakja, az nagyon szexi. A vézna férfiak sohasem tudtak megfogni, mindig is a mackós típusért rajongtam. Éppen ezért a férjem is pocakos. Rengeteg olyan nő van még rajtam kívül is, aki a mackós típust kedveli.

0
0

Én szeretem a nagydarab pasikat. Lehet kigyúrt, vagy lehet akár mackós testalkatú és pocakos, teljesen mindegy. Bolondulok értük.

0
0

Helló, Béla! Én szintén testes pasi vagyok és az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a csajok kifejezetten szeretik a macis pasikat. Legalábbis eddig még egyetlen barátnőm sem nyaggatott azzal, hogy ideje lenne lefogynom. Sőt! Isteni kajákkal kényeztettek, és annyit ehettem, amennyit akartam.

0
0

Béla! Én úgy jártam, hogy különböző munkahelyi gondok miatt sokat stresszeltem és sajnos leszaladt rólam néhány kiló. A feleségem meg azóta, nem hagy békén, mert mindenáron vissza akarja kapni az Ő „nagy mackóját”. Gondolhatod, állandóan a konyhában sürög-forog, csak, hogy visszahízzam az elvesztett kilóimat. Szóval bátran állíthatom Neked, hogy a nők bolondulnak a pocakos férfiakért.

A te válaszod