Immunotic véleményeket szeretnék kérni

0
0

Sziasztok! Évek óta szenvedek súlyproblémáimtól. Sajnos a mozgás önmagában nem segít, avagy biztosan segítene, de a térdeim nem bírják a megterhelést, így csak a felsőtestemet tudom edzeni, de az kevés, a súlyfeleslegem nem megy le, bár igaz, mióta odafigyelek, nem is igazán nőtt. Már rengeteg készüléket meg táplálékkiegészítőt kipróbáltam a múltban, azonban tartós eredmény sajnos nem született, így továbbra is elég komoly, mintegy 20-30 kilogrammnyi súlyfeleslegem van, amit szeretnék ledobni. A kérdésem az, hogy az Immunoslim erre vajon képes lenne?

0
0

Szia! Az Immunoslim pont erre való! Hasonló cipőben jártam én is, mint te, 120 kilogramm voltam, méghozzá 165 centiméteres magasságomhoz, szóval gondolhatod, hogy mennyire el voltam keseredve. Én is kipróbáltam mindent már, a végén még a koplalásra is rávettem magam – mondanom sem kell mi lett az eredménye –, aztán akkor végre rátaláltam az Immunoslimre. Nagyon szkeptikusan álltam a dologhoz, nem tudtam felfogni, hogy egy ilyen szerkezet miként segítheti a súlyproblémámat, de lassan, ám annál hatásosabban már sikerült leadnom 20 kilogrammot az elmúlt, valamivel több mint egy év során!

0
0

És szerinted tartsak valami diétát a használat közben, vagy mit gondolsz erről? Tudom, neked alapvetően segített a készülék, de ha jobb eredményt, akarok akkor szerinted valamilyen fogyókúrás módszert is kipróbáljak mellé?

0
0

Köszönöm a választ, jó hogy egy olyantól jött, akinek van tapasztalata a készülékkel kapcsolatban! Igazából több kérdésemet előre is megválaszoltad – például, hogy milyen eredmény érhető el vele –, de őszintén szólva én még mindig elég szkeptikus vagyok a témában. Te például változtattál az életmódodon, vagy elkezdtél sportolni, netán csak szimplán használtad az Immunoslimet, és ettől sikerült leadnod a felesleg egy részét?

0
0

Én nem igazán javasolnám. A honlapon is fel van tüntetve, hogy a rezgések helyreállításához elengedhetetlenül fontos a kiegyensúlyozott, folyamatos táplálkozás, vagyis ha éhezel az Immunoslim használata mellett, akkor többet ártasz magadnak, mint amennyit használsz, szóval szerintem csak okosan diétázz mellette. Én amúgy sem voltam soha a diéták híve, inkább meg kell válogatni mit és mennyit eszünk, a lényeg, hogy vigyük be magunkba az összes fontos tápanyagot, meg vitamint, máskülönben nem fog használni a készülék. Remélem tudtam segíteni!

0
0

Összességében én előtte sem éltem egészségtelenül, egyedül a mozgás hiányzott az életemből. Amikor megkaptam a gépet, először semmit sem változtattam, tehát a fogyás már az első használatok után – bármilyen megdöbbentő is –, magától beindul. Amikor lement az első tízesem, utána elkezdtem kerékpározni, mert nekem is megerőltető lett volna a futás. Aztán sétáltam is, így hetente háromszor egy órát azért megpróbáltam viszonylag aktívan mozogni, de semmi extra. Egyértelműen a készüléknek köszönhetem a súlycsökkenést!

0
0

Azt hiszem meggyőztél, hogy ez kell nekem. Egyébként írtad, hogy rezgéseket állít helyre a gép. Van ezen fordított üzemmód is, vagy például a soványakat még jobban lefogyasztja? Erről tudsz valami információt? Tehát konyhanyelven azt szeretném tudni, hogy hizlalni is tud-e a gép?

0
0

Értem! Egyébként neked az elhízás természetesen jött, tehát elhanyagoltad a mozgást, vagy valami betegséggel kapcsolatban? Mert nekem előbb egy lábtörésem volt, aztán olyan betegségem lett, amit csak hormonhatású gyógyszerrel lehetett kezelni. Gyógyszert ma már nem szedek, de a súly ugyanúgy itt van, szerinted így is használni fog?

0
0

A honlap szerint igen. Ott azt írják, hogy a súlyos betegségtől szenvedők számára is képes elérni a gép, hogy felszedjenek néhány kilót, ami ugyebár bizonyos esetekben akár életmentő is lehet, szóval röviden-tömören, elvileg ez nem akadály a számára.

0
0

Biztos vagyok benne, és mondom is, hogy miért! Egy jó barátom, miután látta, hogy velem milyen csodát tett az Immunoslim, szintén megvette magának a gépet. Róla tudni kell, hogy szintén hormontartalmú készítményeket szed, vagyis alapból nem hízott volna el, de a gyógyszereknek köszönhetően jelenleg is 140 kilót nyom. Te szerencsés vagy, mert ő még ráadásul mindig szedi a gyógyszereket. Az Immunoslim így lassabban ért el nála hatást, de így is azt hiszem már 5 kiló lement róla az elmúlt hónapok során, szóval szerintem biztos, hogy neked sem fog csalódást okozni, nekünk megváltoztatta az életünket.

0
0

Ennek a lányom örülni fog, mert ő meg kórosan vékony, és hiába akar, nem tud hízni. Kivételes eset. Egyébként ez a hatás az elhízott embereken nem érvényesülhet, ugye? Tehát nem tudok elrontani semmit sem?

0
0

Ez jól hangzik! És ő sem mozgott semmit az Immunoslim használata mellett, tehát ugyanúgy evett, mint korábban, csak használta a készüléket, és ennyi, ettől lement neki öt kiló? Nekem már az az öt kiló is nagyon-nagyon sokat jelentene, mert még könnyebben tudnék mozogni!

0
0

Ne aggódj, nagyon egyszerű az Immunoslim használata, és nagyon jó tájékoztatót, illetve használati útmutatót küldenek hozzá, tényleg csak élvezned kell, ahogy peregnek le rólad a kilók, semmi más dolgod nem lesz.

0
0

Ilyen súlyosan ő már annak örül, ha a mindennapi dolgait el tudja látni, nemhogy még mozogjon is. Orvosa javaslatára már korábban diétázni kezdett – ez úgymond kötelező volt neki –, de ezen felül semmi extrát nem csinál ő sem, csak rendszeresen, az előírásoknak megfelelően használja az Immunoslimet és ennyi. Annyi mondom, hogy egy kicsit nála lassabb a fogyás, de az a gyógyszerek miatt ugyebár nem meglepő, ám már ez az öt kiló is annyira megkönnyítette az életét, hogy azt el sem tudom mondani neked.

0
0

Nagyon jól hangzik! Azt hiszem el is döntöttem, nincs vesztenivalóm! Köszönöm a segítséget!

0
0

Elhiszem, én is így lennék vele, ha már öt kilótól tartósan meg tudnék szabadulni, akkor már megérné a befektetést. Csak az a baj, hogy nagyon szkeptikus vagyok még mindig… Te tudod egyébként, hogy hogyan működik az Immunoslim? Tehát van valami tudományos magyarázata, vagy ez ilyen hadititokféle?

0
0

Nem hiszem, hogy titok lenne, de én sem tudok többet annál, mint ami a honlapjukon le van írva. Ha jól emlékszem, akkor az Immunoslim nem csinál mást, csak egyensúlyba állítja a szervezetedben a raktározási funkciókat. Az elhízást ugyebár a túlzott raktározás okozza, hogy sok zsírt raktároz a szervezetünk, a gép használatával pedig ezt a felborult egyensúlyt lehet egyenesbe billenteni. Nekem sikerült, illetve érzem is ezt a változást, például sokkal jobb és gyorsabb lett az anyagcserém is, mióta használom rendszeresen.

0
0

Értem, na és ezt pontosan hogyan, tehát milyen módon lehet elérni a készülékkel? Tehát a lényegét értem, de ezt hogyan éri el az Immunoslim, erre tudsz nekem valami ésszerű, illetve általam is érthető magyarázatot mondani?

0
0

Itt is csak a honlapra tudok hivatkozni, illetve a saját tapasztalataimra. Az Immunoslim használatával apró, szinte érzékelhetetlen rezgéseket gerjeszthetünk a szervezetünkben. Tehát igazából a rezgésekhez van köze, ha ebben hiszünk, akkor nem lesz gond az sem, hogy megértsük a működést. Ezek a rezgések borítják fel az egyensúlyt is, tehát ilyen rezgések – vagy energiák – kellenek ahhoz is, hogy helyreálljon a rend a szervezetünkben.

A te válaszod