Duci nő vagyok. Van esélyem arra, hogy belém szeressen egy férfi?

1
0

Mióta az eszemet tudom, mindig volt rajtam néhány plusz kiló. Ez igazából engem sohasem zavart, az évek során elfogadtam önmagam, ám egészen idáig csak felszínes párkapcsolataim voltak. Szerintetek van esélyem arra, hogy megtaláljam az igazit? Belém szerethet egy férfi így, hogy túlsúlyos vagyok? Barbi

1
1

Kedves Barbi! Ugye Te sem gondoltad, hogy a duci lányok örökké szinglik maradnak? Előbb-utóbb mindenki rátalál majd az igaz szerelemre. Csak ne görcsölj rá, ne akard mindenáron erőltetni a dolgot. Jön majd magától is.

  • Margó válaszolt 2013-10-28
  • last edited 2013-10-28
  • Laura
    Margó, teljesen igazad van...
0
1

Kedves Barbi! Azt hiszem, hogy egyet kell értenem az előttem szóló Zitával. Én, mint férfi kifejezetten a teltebb, nőies alkatú lányokat szeretem. Egy sovány lány teljesen hidegen hagy, és úgy gondolom, hogy sokan vagyunk még így ezzel. Az pedig, hogy a szerelem kialakul-e vagy sem egy párkapcsolatban, nem a testsúlyodtól függ. Légy önmagad, és, ha nagy az összhang közöttetek, akkor valószínűleg a szerelem is jön majd.

  • Gábor válaszolt 2013-10-28
  • last edited 2013-10-28
0
0

Kedves Barbi! Ne légy elkeseredve, előbb vagy utóbb biztosan Rád talál majd az igaz szerelem. Ez pedig nem súlyfüggő. Nagyon sok férfi rajong ugyanis, a teltebb alkatú lányokért, nőkért. Légy türelmes és meglátod, hogy rálelsz a párodra, aki úgy szeret majd, ahogy vagy.

0
0

Én egyáltalán nem az alapján választom ki a barátnőmet, hogy van-e rajta súlyfelesleg, vagy sem. A szép arc, a megnyerő mosoly, az ápoltság, a kedvesség sokkal inkább meghatározza azt, hogy komolyabb kapcsolatba kezdek-e az adott lánnyal. Ne gondold, hogy a plusz kilóid hátrányt jelentenek számodra. Előttem is írták már páran, de most én is leírom, hogy valóban megjegyezd: Rengeteg férfi a telt idomú lányokat szereti!

0
0

Miért ne szerethetne beléd egy férfi? Ha működik a kémia, akkor teljesen mindegy, hogy S-es méretű ruhákat hordasz, vagy éppen XXL-est.

0
0

Kedves Barbi! Tisztában vagyok vele, hogy mit érzel. Néhány éve még én is ugyanebben a cipőben jártam, és ugyanezt a kérdést tettem fel magamnak. Vajon szerethet-e engem valaha egy férfi úgy, hogy majdnem 100 kilogramm vagyok. És lám, az élet választ adott a kérdésemre. Igen! 3 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a férjemmel. Barátságnak indult a dolog, aztán rájöttünk, hogy milyen sok közös dolog van bennünk. Jókat nevettünk, rengeteg időt töltöttünk együtt, majd elkezdtünk együtt járni. Végül szerelem lett a dologból, amelynek a gyümölcse most ott szuszog a kiságyban. Lett egy csodaszép gyermekünk, és még most is fülig szerelmesek vagyunk egymásba, pedig most sem vagyok ám nádszál kisasszony. 110 kiló vagyok, tökéletesen boldog és elégedett. Láthatod, hát, hogy a szerelem bárkire rátalálhat a legváratlanabb pillanatban is. Legyen önbizalmad, légy vidám, gondolkodj pozitívan és meglásd, Te is megtalálod majd életed párját!

0
0

A legjobb barátnőm szintén duci, és ha hiszed, ha nem, már 6 éve egy párt alkotnak a szerelmével. Egyébként a pasi nem mackós alkat, és mégis odáig van a barátnőmért.

  • Noémi válaszolt 2013-10-28
  • last edited 2013-10-28
0
0

Kedves Barbi! Én két évvel ezelőtt még szintén a túlsúlyos lányok táborához tartoztam. Nekem is felszínes kapcsolataim voltak, és azt hittem, hogy ez a testsúlyom miatt van így. Durva fogyókúrába kezdtem, ma már csak 60 kilogramm vagyok, és mégsem találtam meg az igazit. Úgyhogy tanultam a dologból, és rájöttem, hogy nem is a súlyom volt a probléma, hanem inkább az, hogy rossz helyen keresgéltem a nagy Őt. Immáron nem siettetem a dolgot és nem is sanyargatom magam. Jókat eszem, boldog vagyok, nem stresszelek azon, hogy kapcsolatom legyen. Ha jönnie kell, úgyis jön. Hiszek abban, hogy a sorsunk előre meg van írva.

A te válaszod