Bennem van a hiba?

0
0

Sziasztok! Én egy mackós testalkatú, 24 éves férfi vagyok. Sajnos ez idáig még nem volt egyetlen barátnőm sem, és nem tudom, hogy mi lehet bennem a hiba. Talán a testsúlyom miatt nem állnak velem szóba a lányok? Amikor elmegyünk bulizni, akkor többnyire csendben üldögélek, szinte észre sem vesznek a lányok. Nem értem, hogy miért van ez. Szerintetek min kellene változtatnom ahhoz, hogy végre legyen egy barátnőm? Győző”

0
0

Győző, Te magad is megválaszoltad a saját kérdésedet. Azt írtad, hogy: „Amikor elmegyünk bulizni, akkor többnyire csendben üldögélek” Ez a hiba! Szóval ne ücsörögj csendben, egymagadban, hanem vegyülj el az emberek között. Beszélgess, ha jó humorod van, próbálj meg vicceket mesélni. Keltsd fel a lányok figyelmét, mert, ha csak szürke egérkeként ücsörögsz, biztos lehetsz benne, hogy senki sem vesz majd észre. Fontos, hogy légy magabiztos, és amikor megpillantasz egy olyan lányt, aki tetszik neked, ne habozz, menj oda hozzá! Arra ugyanis felesleges várnod, hogy majd a lány kezdeményez.

0
0

Egyetértek Zolival. Mi lányok nem szeretünk kezdeményezni. Először éreznünk kell azt, hogy a férfi érdeklődik irántunk. Ha örökké visszahúzódva gubbasztasz a „csigaházadban”, nem fogsz párt találni magadnak. Legyél bátrabb és kezdeményezz!

0
0

Győző! Ha hiszed, ha nem, néhány éve én is pont ebben a cipőben jártam. Lövésem sem volt róla, hogy hol rontom el a dolgokat, de egészen 20 éves koromig egyetlen barátnőm sem volt. Aztán ráeszméltem, hogy hiába várok a csodára, magától nem hullik majd az ölembe az álomnő. Tennem is kell annak érdekében, hogy párra leljek. Elkezdtem hát csajozni, és természetesen voltak olyan lányok, akik nem szerettek volna velem járni, de képzeld el, akadt olyan is, aki igen. Ez a lány pedig, kifejezetten a mackós alkatú pasikat szerette. Úgyhogy fel a fejjel, és próbálkozz!

A te válaszod