teltvilag

Duci férfiként is lehetsz sikeres a nőknél!

Zavar, hogy van pocakod? Van rajtad némi túlsúly és úgy gondolod, hogy emiatt nem találsz magadnak társat? Felejtsd el ezt a badarságot!

A nők többségét ugyanis egyáltalán nem zavarja, ha egy pasi mackós testalkattal rendelkezik. Sőt, kifejezetten kedvelik azt, ha egy férfinak van pocakja. Ahelyett tehát, hogy mély önsajnálatba süllyednél, vagy netán evésbe fojtanád a bánatodat, kezdj el különböző önbizalom növelésre alkalmas feladatokat végezni. Először is, ha van rá lehetőséged, járj el konditerembe.

Ne akarj minden áron lefogyni!

Ne az lebegjen a szemed előtt, hogy no, akkor Te majd jól lefogysz 20 kilót és bolondulni fognak érted a lányok. A célod inkább az legyen, hogy egészségesebb és boldogabb lehess.

sárm

…igazi sárm…

A testmozgás hatására pedig nemcsak az önbizalmad nőhet, hanem javulhat a kedélyállapotod is, ami pedig a viselkedéseden és a kisugárzásodon is meglátszik majd.

Ügyelj arra, hogy légy mindig ápolt. Ne burkold magad bő ruhákba, igyekezz divatosan öltözni. Hidd el, pocakosan, mackós testalkattal is meg lehet találni azokat a ruhadarabokat, amelyek kifejezetten jól állnak neked.

Felejtsd el a melegítőnadrágot és a bő pólót, hiszen ennél kiábrándítóbb látvány talán nincs is egy nő számára. Igyekezz pozitívan megítélni a saját testedet.

Ne csak azt gondold, hogy sármos, és kívánatos férfi vagy, hanem őszintén hidd is el ezt magadról!

Légy vicces, kedves és humoros, ezekre a tulajdonságokra kifejezetten buknak a nők.

Amennyiben ápolt, előzékeny, kedves, megértő, és udvarias vagy, a nők számára is sokkal vonzóbb pasi leszel, mint azt eddig valaha is hitted volna.

Nem csak az izmosra kigyúrt emberek a jó partik, egy mackós testalkatú férfi éppen olyan vonzó lehet a nők számára, mint egy vékony, vagy normál kinézettel rendelkező.

Szólj hozzá!