teltvilag

Divattippek duciknak, a Kardashian lányoktól

Valószínűleg mindenki hallott már a Kardashian lányokról, Kimről, Khloeról és Kourtneyról. Az örmény szépségek egytől egyig gömbölyded formákkal lettek megáldva, amely mellé páratlan stílusérzék is társul, ezért jó példát mutathatnak a duci lányok számára.

 

Kim Kardashian talán a legismertebb a testvérek közül, ám most nem a sikereiről és a magánéleti dolgairól szeretnénk beszámolni, hanem arról, hogy milyen hihetetlenül szuper stílusérzékkel rendelkezik. Lenyűgöző, hogy még az egyszerű hétköznapokon is tökéletes öltözékekben jelenik meg.

Gyakran visel szoknyát annak ellenére, hogy a feneke nem túl kicsi, ezzel pedig jó példát mutat azoknak a lányoknak, akik a testsúlyuk miatt szégyellnek felvenni ilyen ruhadarabokat. Kim megmutatja, hogy egy telt nőnek is jól áll a szoknya, lehet az maxi vagy mini, a lényeg, hogy büszkén kell azt viselni.

Kardashian testvérek

A nadrágok terén is igen változatos a megjelenése, a skinnytől egészen a boyfriend stílusig mindent láthattunk már Kimen, és ezek egytől egyig remekül mutattak a duci testalkatú szépségen.

Khloe szintén telt idomokkal rendelkezik, ám Kimmel ellentétben, őt sokkal gyakrabban bántják a testsúlya miatt. Számunkra érthetetlen, hogy miért, hiszen ő is, ahogyan Kim is, roppant csinos és szexi. Khloe-t nem zavarja a sok kritika, hiszen mindezek ellenére is szűk farmerben és magas sarkú topánokban jelenik meg rendszeresen. És milyen nagyon jól teszi! Remekül áll neki!

Kourtney, a harmadik testvér immáron büszke anyukaként éli életét, hiszen két gyönyörű gyermeknek adott életet. Büszke gömbölyded idomaira, és a hétköznapokon sem rejti el bájait.

A Kardashian lányok példáját követve azt tanácsoljuk minden duci lánynak, hogy ne féljenek stílusosan és divatosa öltözni! Hiszen láthatjuk, hogy egy duci nő is lehet kifejezetten szexi és trendi, ha büszkén viseli a magára öltött ruhadarabokat!

Szólj hozzá!