teltvilag

2013-as csizmadivat

Létezik egy mondás, ami úgy szól, hogy: „Egy nőnek nem lehet elég cipője”.

Ez a mondás valóban igaz, hiszen a legtöbb nő kész gyűjteményt tudhat magáénak, mégis újabb és újabb darabokba szeretnek bele, amelyeket aztán rendre meg is vásárolnak.

Célszerű azonban vásárlás előtt, alaposan áttanulmányozni az éppen aktuális trendet. Azután pedig, már csak a pénztárcánk szabhat határt a választásunknak.

Lássuk, melyek azok a csizmák, amelyek kifejezetten divatosnak számítanak idén, 2013-ban. A magas szárú csizma, úgy tűnik, hogy sohasem megy ki a divatból. Lehet akár magas sarkú, lapos talpú, vagy platform, biztosak lehetünk benne, hogy egy ilyen csizma tökéletesen trendi választásnak bizonyul majd.

csizma trend 2013

A legtrendibbnek azok a darabok számítanak, amelyek térd fölötti hosszúságúak. A magas szárú csizmák viselhetőek szoknyával, vagy akár nadrággal is, a végeredmény mindenképpen sikkes és divatos lesz. Ugyancsak a 2013-as divat, trendi darabjai közé sorolhatjuk be a boyfriend fazonú csizmákat is.

Ezek a cipők igencsak férfias kinézetűek, ám némileg meg vannak fűszerezve egy kis nőiességgel is. Szintén nagy divat idén is, hasonlóan az előző évekhez, a magas sarokkal rendelkező bokacsizma is. Ám míg az előző évben a vékony sarok volt a trendi, úgy ma már inkább a vastagabb, stabilabb sarokrész a menő. Lehet a bokacsizma akár szőrmés vagy csatos, teljesen biztosak lehetünk benne, hogy ezzel a fazonnal nem lehet mellélőni.

Szólj hozzá!